marți, 26 aprilie 2011

Four twenty

Trecu ziua internationala a canabisului peste mine si n-am reusit sa-mi pun gandurile pe aceasta foaie de hartie virtuala in care sa mai aberez putin. In primul rand o sa ma adresez numai persoanelor in cunostinta de cauza. Daca nu esti in cunostinta de cauza si ai altceva de facut inchide fereastra... dai back! Nu, vorbesc serios, inchide dracu pagina asta de web ca iti pierzi timpul. Mai bine dute pe youporn si dai o laba ca e ceva MUUULT mai constructiv!



Four twenty sau 420 sau 20.04.20-- reprezinta ziua internationala a canabisului dupa cum am zis. Ce faci in ziua asta? Fumezi un cui si-ti vezi de viata alaturi de doi trei tovarashi sparti. Am tovarasi care erau fumati si ramaneau fascinati vazand pe cerul senin cum lasa avionul o dara alba in spatele lui. "Coae hai sa plecam de'aici ca intra avionul in bloc, se darama si murim"... What? Coae ce-ai fu... oh wait... e ceva normal azi...
Herb-ul face parte din societate, din matrix, din viata noastra de zii cu zii, herb-ul e de la Dumnezeu, de la Jah, iar el ofera o alta alternativa ca sa te distrezi in afara de alcool (asta in limita normalului). Si alcoolul e un drog, un drog mai raspandit si la fel de mediatizat ca tigarile si la fel de nociv. Iarba nu provoaca dependenta, nu-ti apare cancer pulmonar de la iarba. Dimpotriva, e considerata chiar o planta medicinala. E ceva cam asa: Smoke->Drink->Eat->Sleep. In istorie iarba a fost folosita de fiecare data ca planta medicinala iar interzicerea ei a luat loc in secolul XIX odata ce industria farmaceutica a luat amploare. Singurul motiv pentru care nu vor sa faca iarba legala este ca, pe plan mondial, ar aduce pierderi de bilioane de dolari industriei si statelor. Asta si bineinteles pentru ca noi oamenii suntem mult prea "greedy" si nu putem avea un lucru bun si prosper precum are Amsterdam. Fie facem iarba legala doar pentru cei cu cancer (SUA)... iar in momentu ala daca ai un tovarash care are cancer de-odata deveniti cei mai buni prieteni transformandu-l in dealerul tau personal. Fie... scoti Spice-Shop-urile. <GENIAL COAE!> Sunt total impotriva drogurilor legale... va rog eu, nu mai trageti "ingrashamant pentru plante","sare de baie" sau "otrava pentru caini" pe nas. S-ar putea sa muriti. Gasiti un tov care cunoaste alt tov care cunoaste pe cineva care face rost de undeva de iarba si fumati ceva bun de la care nu exista riscul sa mori. Toate campaniile anti-drog sunt la fel! "Drogurile schimba tot", si vezi o poza cu o seringa. "Nu fuma marihuana"... ok, de ce? Pentru ca e primul pas catre heroina! Uhhm... ce? Daca stam sa ne gandim putin si berea e primul pas catre spirtul tras prin paine si ciroza. Iar mentalitatile in ziua de azi sunt cam asa: Fumeaza iarba? DROGAT! E beat pula? Meh... se distreaza si el. Sincer, nu inteleg de ce ai voie alcool si sa fii injunghiat de betivi si n-ai voie sa fumezi iarba si sa ti se faca foame si sete... Viata chiar e mai simpla cand tot ce vrei este o sticla de apa si ceva ciocolata.

Uitati-va la stirile de la ora 17:00 frate. Tot ce o sa auziti va fi cv d genu "A murit de la legale", un Gogâie cu "A urcat beat la volan si a omorat o familie care se indrepta spre casa intr-un accident tragic" si "Baba violata de betiv". Acum stai asa, nu-i un lucru rau ca ceva te poate face sa-ti bagi pula in halca aia de carne putrezita de 90 de ani? Hmmm.... Nu frate, e ceva normal sa ti se scoale pula si sa vrei sa iti bagi pula in cacatul ala stafidit!

P.S: uitati-va la Teo@Phoenix Constanta  - Despre Iarba pentru cateva minute bune de ras si niste "true facts"

Acestea fiind spuse...
Legalize it!
Untill next time,
Think green :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu